Bir Sebastian Fitzek kitabı “Terapi”

terapi

Terapi;

Kendinizle yüzleşmeye hazır mısınız?
Tanık yok.

Bir Sebastian Fitzek kitabı “Terapi”

terapi

Kendinizle yüzleşmeye hazır mısınız?
Tanık yok.
12 yaşındaki Josh tanımlanamayan bir hastalığın pençesindedir. Doktor muayenehanesindeki tedavisi sırasında, ardında hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolur. Dört yıl sonra, Josh’nin babası psikiyatrist Viktor Larenz’i bu trajediyle başa çıkabilmek için Kuzey Denizi’nde bir adada inzivaya çekilmiştir.

Ceset yok.
Bir gün güzel bir yabancı, ona sürpriz bir ziyarette bulunur. Anna Spiegel olağandışı bir şizofreni türünden muzdariptir. Kitaplarında yarattığı karakterler gerçek hayatta karşına çıkmaktadır. Son romanında da, tanımlanamayan bir hastalığa sahip küçük bir kızın ardında hiç iz bırakmadan ortadan kayboluşunu yazmıştır.

Kız nerede?
Anna”nın hayalleri Josh’nin son günlerini anlatıyor olabilir mi? Viktor istemeden de olsa, kızının kayboluşunu ardındaki sırrı çözmek için, son şansı olarak Anna’yı hastası olarak kabul etmeye razı olur. Ama kısa bir süre sonra geçmiş su yüzüne çıktıkça, terapi seansları çarpıcı şekilde değişir,hemde korkunç sonuçlarla birlikte.

Sebastian Fitzek gerilim romanı tarzında çok başarılı olmakla beraber okuru her zaman ters köşe yapan usta yazardır. Konusu ilgi çekici ve sizi sürükleyecek bir kitap. Okurken keyif alacaksınız. Benzer yazarlardan Wulf Dorn ve John Katzenbach severler Sebastian Fitzek listenin başına alınabilir. Uyurgezer, Kıymık, Sekizinci Gece, Paket gibi diğer kitapları Türkiye satıştadır.

Kitabın akıcılığı elinizden bırakmadan okuyacağınıza garanti verebilirim. Umutsuzluğu, çaresizliğin ardından akıl karıştırıcı, beklenmedik cevapları doğuran bir kitap.
Yazar bu konuda çok başarılı. Bir yapboz gibi olaylar silsilesi devamında ortaya çıkan doğrular aklınızı karıştıracak. Mutlaka okunması gereken bir kitap. Benim önermektenve övmekten asla yorulmadığım bir eser. Herkes okumalı. Şimdiden tahmin edebiliyorum. Okuduktan sonra gerçekten bu kadar olur diyebilirsiniz. İyi okumalar.

Diğer inceleme yazılarımızı okumak için tıklayınız.

______________________________________________________________

BİR SARAH JİO KİTABI “MART MENEKŞELERİ”

Bir kadının yüreği sırlarla dolu bir denizdir.
Gerçek aşkı yaşadığına inanan ünlü bir yazar Emily Wilson, kocasının başka bir kadını ona tercih ettiğini öğrenince, hayal kırıklığına uğrar. Tüm bu olanlara rağmen yine de tek bir damla göz yaşı dökmez.

Büyük yengesi Bee, mart ayını Bainbridge Adasında geçirmesi için onu davet eder. Emily ruhunda açılan yaraların iyileşmesi umuduyla bu teklifi kabul eder.

Adanın mistik havasıyla huzuru yakalamaya çalışan Emily, 1943 yılında yazılmış, kırmızı kadife kaplı bir günlük onu geçmişin tozlu sayfalarına hapsolan gerçek bir aşk hikayesine ve altmış yıllık bir aile sırrına götürecektir.

Yazının devamını okumak için tıklayınız.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
2
Tags:
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments